Offertemandje

Kunststof palletboxen

Kunststof palletboxen zijn de ideale manier om uw materialen of producten op een geordende en hygiënische manier in op te slaan. De kunststof palletboxen zijn er in vele verschillende soorten en maten, waardoor er altijd kunststof palletboxen zijn die bij u en uw producten passen. De kunststof palletboxen van Boxpall Benelux B.V. zijn stevig en kunnen daardoor lange tijd gebruikt worden.

Wat zijn kunststof palletboxen?

Kunststof palletboxen zijn er in vele verschillende soorten en maten, maar hebben allemaal eenzelfde doel, namelijk het geordend en hygiënisch opslaan van materialen en producten. Door uw materialen en producten op te slaan in kunststof palletboxen kunt u orde aanbrengen in uw magazijn of koelcel en kunt u producten beter bewaren.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geperforeerde kunststof palletboxen, voor producten waarbij het belangrijk is dat er lucht bij kan komen. Ook kunt u kiezen voor dichte kunststof palletboxen, waarbij uw producten niet in aanraking kunnen komen met viezigheid van buitenaf. De kunststof palletboxen zijn er dus voor allerlei verschillende producten, waardoor u kunt kiezen welke het best bij u en uw producten past.

De kunststof palletboxen zijn gemaakt van een hard type kunststof, waardoor de kunststof palletboxen lang mee gaan. Daarbij is het materiaal makkelijk schoon te maken, waardoor u weinig tijd kwijt bent met schoonmaken en door kan gaan met het werk dat echt belangrijk is voor u. Boxpall Benelux B.V. levert daarbij ook vele soorten kunststof palletboxen die erg geschikt zijn voor het houden van voedingsmiddelen. Hierbij is rekening gehouden met het type materiaal dat gebruikt is voor de kunststof palletboxen, zodat uw producten lang fris en vers blijven.

Welke kunststof palletboxen kunt u kiezen?

Boxpall Benelux B.V. heeft een ruime keuze in kunststof palletboxen. Kiest u bijvoorbeeld voor kunststof palletboxen geschikt voor fruit, inklapbare kunststof palletboxen of gaat u voor het standaard model? Afhankelijk van uw producten en de functie van de kunststof palletboxen in uw bedrijf, kunt u dus een type kunststof palletboxen kiezen die aansluit bij uw wensen.

Naast de keuze voor het model van de kunststof palletboxen, kunt u ook kiezen voor verschillende formaten. Wilt u kleine kunststof palletboxen, om kleine hoeveelheden of kwetsbare materialen of producten in op te slaan, of gaat u juist voor een groot model, zodat u veel in één keer kwijt kan? Afhankelijk van uw producten en voorkeur kunt u hierin zelf een afweging maken.

Daarnaast kunt u nog verschillende keuzes maken in de stijl van de kunststof palletboxen. Heeft u graag kunststof palletboxen op voetjes of op latten? Wilt u groene, grijze of zwarte kunststof palletboxen? Als u al deze keuzes heeft gemaakt, komt u bij de ideale kunststof palletboxen voor uw bedrijf. Kunt u nog niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij voor u kijken naar een geschikte oplossing!

Meer informatie over kunststof palletboxen?

Heeft u nog vragen over één van de kunststof palletboxen of weet u niet goed welke kunststof palletboxen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en materiaal? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met advies en antwoord op al uw vragen. U kunt naar ons mailen via info@boxpall.nl of bellen naar +31 (0) 570 – 601840.