Offertemandje

Kunststof fruitkisten

Wilt u uw fruit vers houden, op een overzichtelijke manier bewaren en hygiënisch te werk gaan? Dan zijn de kunststof fruitkisten van Boxpall Benelux B.V. iets voor uw onderneming. De kunststof fruitkisten zijn er in vele soorten en maten, waardoor er altijd wel één is die past bij uw wensen. De kunststof fruitkisten van Boxpall Benelux B.V. zijn allemaal gemaakt van HDPE, een type kunststof dat extra sterk is en geschikt is voor het bewaren van voedingsmiddelen.

Wat zijn kunststof fruitkisten?

Naast kunststof kratten en kunststof bakken vindt u bij Boxpall Benelux B.V. ook kunststof fruitkisten. Kunststof fruitkisten vindt u in allerlei soorten en maten. Kunststof fruitkisten zijn gemaakt om fruit in te bewaren. Afhankelijk van het type fruit dat u hierin wilt bewaren kunt u dan kiezen voor geperforeerde kunststof fruitkisten of kunststof fruitkisten die volledig dicht zijn. De kunststof fruitkisten kunt u afhankelijk van het type fruit en uw bedrijf bij Boxpall Benelux B.V. verkrijgen in verschillende soorten en maten.

Doordat de kunststof fruitkisten zo samen te stellen zijn dat ze passen bij het type fruit dat u hierin wilt bewaren, zal uw fruit extra lang vers blijven. U bespaart met kunststof fruitkisten daardoor geld, omdat u met passende kunststof fruitkisten minder snel last hebt van minder vers voedsel dat u niet meer kunt gebruiken of verkopen.

De kunststof fruitkisten zijn gemaakt van HDPE, high-density polyethylene. Dit is een soort kunststof dat ervoor zorgt dat uw kunststof fruitkisten extra stevig zijn en uitermate geschikt zijn voor het houden van voedingsmiddelen. De kunststof fruitkisten kunnen daardoor tot een groot gewicht dragen en zullen niet snel slijten of stuk gaan. Kortom, de kunststof fruitkisten zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat ideaal is voor het opslaan van uw fruit.

Welke kunststof fruitkisten passen bij u?

Bij Boxpall Benelux B.V. heeft u ruime keuze in kunststof fruitkisten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor geperforeerde of dichte fruitkisten. Waarbij het opslaan van het ene soort fruit beter kan in lucht doorlatende kunststof fruitkisten, terwijl andere soorten langer vers blijven wanneer de kunststof fruitkisten volledig gesloten zijn.

Naast deze keuze kunt u ook een keuze maken in de verschillende formaten kunststof fruitkisten. De inhoud van de kunststof fruitkisten varieert tussen 460 liter en 830 liter. Afhankelijk van de op te slaan hoeveelheid en de kwetsbaarheid van uw fruit, kunt u hier keuzes in maken.

De kunststof fruitkisten kunnen daarbij zowel op latten als op voeten geleverd worden, afhankelijk van uw wensen. Wanneer u deze keuzes heeft gemaakt komt u uit op de kunststof fruitkisten die perfect passen bij uw wensen en uw bedrijf. Zo heeft Boxpall Benelux B.V. voor iedere ondernemer de ideale kunststof fruitkisten staan!

Vragen over de kunststof fruitkisten?

Kunt u niet volledig vinden wat u zoekt of heeft u nog vragen over één van de kunststof fruitkisten? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Boxpall Benelux B.V. via +31 (0) 570 – 601840 of stuur een e-mail naar info@boxpall.nl. Wij helpen u graag, zodat u uiteindelijk de kunststof fruitkisten ontvangt die precies aan uw wensen en eisen voldoen!