Offertemandje

Kunststof inklapbare kratten

Boxpall Benelux is dé specialist in kunststof boxen en pallets. Onze uitermate robuuste en veelzijdige artikelen worden gebruikt in de industrie, in de transportsector, op marktkramen en vele andere sectoren. Wij bieden onder andere euronorm- en unista bakken en uiteenlopende pallets en palletboxen. Daarnaast bevat ons assortiment hygiëneboxen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij een diversiteit aan kunststof inklapbare kratten in ons aanbod hebben opgenomen. Deze opvouwbare kratten zijn erg stevig en zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Inklapbare boxen hebben daarnaast uiteraard het voordeel dat ze in ingeklapte vorm veel minder ruimte innemen.

Kies uit ons uitgebreide aanbod aan kunststof inklapbare kratten

Onze vouwbare kratten zijn beschikbaar in diverse gangbare maten. Deze maten staan duidelijk vermeld op onze site. Hier vindt u tevens de literinhoud van deze kunststof kratten. Klikt u op een krat dat uw interesse heeft, dan ziet u de overige specificaties. Zo ziet u bijvoorbeeld of de inklapbare box een active of een passive lock systeem heeft en ziet u het maximale laadvermogen van een krat.

Het kan echter zijn dat u nog verdere vragen heeft. Onze klantgerichte medewerkers staan voor u klaar om deze vragen te beantwoorden. U kunt dus gerust contact met ons opnemen. Ook als u advies nodig heeft over onze kunststof inklapbare kratten of een ander product, zijn wij voor u beschikbaar.

Kunststof inklapbare kratten, ideaal voor transport en opslag

Inklapbare kratten zijn bij uitstek geschikt voor transportdoeleinden. Om te voorkomen dat u terugrijdt met een vrachtwagen vol lege kratten, kunt u deze vouwbare kratten op handige wijze inklappen. De beschikbare ruimte kunt u dan weer vullen met andere producten. In veel gevallen bieden deze kunststof vouwkratten u daarom een verhoogde logistieke efficiëntie.

Ook voor het maximaal benutten van opslagruimte zijn vouwbare kratten prima geschikt. In uitgeklapte toestand, wanneer er producten of materialen inzitten, nemen ze net zoveel plek in als gewone kunststof kratten. Haalt u de krat leeg, dan klapt u hem in en neemt hij veel minder plek in. Deze vrijgekomen opslagruimte kunt u voor andere zaken benutten.

Wij bieden ook hygiëneboxen en inklapbare palletboxen

Wilt u in plaats van kunststof inklapbare kratten liever inklapbare palletboxen aanschaffen, dan zit u ook goed bij Boxpall. Wij bieden zowel kleinere als grotere modellen, tot een inhoud van wel 1000 liter. Sommige van deze palletboxen zijn voorzien van automatische verhoging. Zo kunt u ergonomisch verantwoord werken.

Werkt u met onverpakte levensmiddelen of voedingsmiddelen of heeft u kratten nodig voor de farmaceutische industrie? Dan raden wij onze hygiëneboxen aan. Deze zijn bewust niet inklapbaar, omdat ze aan de binnenkant geen randen en kieren mogen bevatten. Door de binnenwerks afgeronde hoeken en het ontbreken van randen en kieren zijn ze makkelijk en grondig reinigbaar.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u verder nog vragen of bijzondere wensen? Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen op onze site. Laat u verrassen door de prijzen van onze goede maar relatief goedkope kratten. Boxpall Benelux is niet alleen uw partner voor kunststof boxen en pallets, maar ook voor kunststof inklapbare kratten.