Offertemandje

Kunststof kratten

Het opbergen van uw materialen en producten kan op vele verschillende manieren. Zo heeft u bij Boxpall Benelux B.V. palletboxen en kunststof bakken, maar ook kunststof kratten. Kunststof kratten kennen enkele unieke voordelen. Wanneer u namelijk een wisselende hoeveelheid opslag heeft kunt u de kunststof kratten opvouwen en nemen deze niet continu ruimte in beslag terwijl dit niet altijd nodig is. Daarom kunt u voor flexibel gebruik perfect gebruik maken van kunststof kratten.

Wat kunt u met kunststof kratten?

Kunststof kratten zijn handig, wanneer u geen stabiele hoeveelheid opslagruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer uw voorraad wisselt of wanneer u de ene keer meer producten in uw winkel heeft staan dan de andere keer. Kunststof kratten zijn opvouwbaar en nemen daardoor niet continu onnodige ruimte in beslag.

Daarnaast zijn kunststof kratten net als alle andere kunststof producten van Boxpall Benelux B.V. gemaakt van een hoogwaardig en sterk kunststof. Daardoor zijn de kunststof kratten duurzaam en zullen ze niet snel vervangen hoeven worden. Ook is het materiaal makkelijk schoon te maken. Zo heeft u altijd hygiënische kunststof kratten om uw spullen in op te bergen. Kunststof kratten zorgen voor een makkelijk opbergsysteem en tijdsbesparing doordat de kunststof kratten weinig onderhoud nodig hebben. Zo kunt u bezig met wat u het liefste doet!

De kunststof kratten zijn er in vele soorten en maten. Bij Boxpall Benelux B.V. heeft u keuze uit een groot assortiment. Daardoor kunt u bij ons altijd kunststof kratten vinden die precies voldoen aan uw wensen en eisen.

Hoe kiest u de goede kunststof kratten?

Kunststof kratten zijn er dus in verschillende formaten en stijlen. Zo kan Boxpall Benelux B.V. al kunststof kratten leveren vanaf 10,5 liter en tot een maximum van 59 liter. Verder moet u ook over de verdeling van de inhoud nadenken. Wilt u bijvoorbeeld kunststof kratten die niet hoog zijn, maar wel een groot oppervlakte hebben? Of juist kunststof kratten die een minder groot oppervlakte hebben, maar in de hoogte compenseren? Afhankelijk van uw producten en wensen kunt u de kunststof kratten indelen zodat deze voor u het meest praktisch zijn.

Daarnaast heeft u ook keuze voor een passive lock systeem of juist een active lock systeem en kunt u de kunststof kratten in verschillende kleuren krijgen. Zo kunt u meer of minder opvallen met uw kunststof kratten. Naast dat de kunststof kratten praktisch moeten zijn wilt uw oog en dat van uw klant natuurlijk ook wat!

Heeft u speciale wensen wat betreft uw kunststof kratten? Neem dan contact met u op. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing. Niet alle mogelijkheden staan vermeld op onze website. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat, zodat u uiteindelijk kunststof kratten ontvangt die volledig aan uw verwachting voldoen.

Vragen over kunststof kratten?

Heeft u nog vragen over de kunststof kratten of wilt u meer informatie over de kunststof kratten en de mogelijkheden. Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag met het vinden van de kunststof kratten die precies aan uw wensen voldoen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 570 – 601840 of stuur een mail naar info@boxpall.nl.