Offertemandje

Kunststof klapkratten

Boxpall Benelux is uw adres voor kunststof bakken, kunststof pallets, palletboxen, makkelijk reinigbare hygiëneboxen en aanverwante accessoires. Wij beschikken over een veelzijdig assortiment, dus u kunt bij ons ook kunststof klapkratten kopen. Boxpall Benelux biedt op dit gebied meerdere gangbare formaten, zowel met active lock als met passive lock.

Op onze site kunt u afbeeldingen zien van onze vouwkratten. Hierbij ziet u in een handig overzicht het precieze formaat en de literinhoud van elk vouwkrat. Klikt u op een bepaald klapkrat, dan worden verdere specificaties getoond. Zijn er toch nog onduidelijkheden over onze kunststof vouwkratten? Neemt u dan contact op, dan kunnen wij deze onduidelijkheden voor u wegnemen.

Kunststof klapkratten zijn multifunctioneel

Het mooie van vouwkratten is dat ze weinig ruimte innemen als ze leeg zijn. Als ze in gebruik worden genomen, klapt u ze uit en kunt u ze vullen met wat u maar wilt. Het maximale laadvermogen staat op onze website bij elke klapkrat vermeld. Haalt u de kunststof kratten weer leeg, dan klapt u ze gemakkelijk in. Zelfs een hele voorraad kunststof vouwkratten neemt zo aanzienlijk minder plek in.

Onze kunststof klapkratten zijn geschikt voor gebruik in de industrie, in de transportsector of voor de opslag van onderdelen. Wilt u er levensmiddelen in opslaan, dan kan dit, mits ze verpakt zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld prima brood in plastic zakken in opslaan in een bakkerij. Mocht u met onverpakte levensmiddelen en voedingsmiddelen werken, dan raden wij onze hygiëneboxen aan.

Kunststof klapkratten, ook ideaal voor transport

Een ander voordeel van kunststof klapkratten is hun ideale toepasbaarheid voor transport. Gevuld, op de weg naar de bestemming, nemen ze niet meer plaats in dan gewone kunststof kratten. Op de terugreis kunt u ze inklappen, waardoor ze veel minder plek innemen. De benutte ruimte kunt u dan weer gebruiken voor vervoer van andere producten. Zo gebruikt u de ruimte optimaal.

Voor transport zou u naast kunststof klapkratten kopen ook onze stapel- en nestbare kunststof kratten kunnen overwegen. Omdat deze kratten gestapeld of genest kunnen worden, kunt u meer goederen meenemen dan bij normale kratten. In de opslag nemen deze alleen wel meer plek in dan lege kunststof vouwkratten. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over de beste oplossing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Boxpall Benelux levert betrouwbare kwaliteit waar u op kunt rekenen. Desondanks hanteren wij gunstige prijzen. Wij kunnen relatief goedkope kratten leveren. Selecteer op onze website de producten waar u interesse in heeft en ontvang vervolgens een vrijblijvende offerte. Persoonlijk contact met een van onze medewerker is ook mogelijk, als u vragen heeft of advies nodig heeft.

Op onze website vindt u ook de pagina’s Aanbiedingen en Beurzen. Op de pagina Aanbiedingen ziet u van tijd tot tijd aantrekkelijke aanbiedingen op onze producten. De pagina Beurzen bevat informatie over de vakbeurzen waarop wij aanwezig zijn. Boxpall Benelux is niet alleen uw partner bij uitstek voor kunststof boxen en pallets, maar ook voor kunststof vouwkratten.