Offertemandje

Kunststof hygiënebakken

Boxpall Benelux biedt een groot assortiment aan kunststof bakken, kratten, palletboxen en nog veel meer. Deze bakken zorgen voor een schone, opgeruimde werkplek en zijn ook ideaal voor transport en opslag. U kunt er onderdelen en complete producten in opslaan. Onze kunststof boxen vinden daardoor aftrek in een breed gedeelte van de industrie.

Speciaal voor het werken met levensmiddelen, voedingsmiddelen en voor de farmaceutische industrie heeft Boxpall Benelux ook kunststof hygiënebakken in het aanbod opgenomen. Een kunststof hygiënebak bevordert hygiënisch werken. Bij het werken met onverpakte levensmiddelen en bijvoorbeeld medicijnen, of grondstoffen daarvoor, zijn deze bakken onmisbaar.

Kunststof hygiënebakken bevorderen het hygiënisch werken

Wat maakt kunststof hygiëneboxen nu tot de beste keuze in een sector waar hygiëne een topprioriteit is? Dit komt onder meer doordat kieren en moeilijk reinigbare hoeken ontbreken. De hoeken van kunststof hygiënebakken zijn rond en daardoor gemakkelijk te reinigen. Bij niet-afgeronde hoeken van 90 graden kan er makkelijker vuil achterblijven, hoe goed u ook reinigt.

De afgeronde hoeken van onze hygiëneboxen maken een gemakkelijke en grondige reiniging mogelijk. Daarnaast bevat een hygiënebox in het geheel geen kieren en naden waarin vuil kan blijven zitten. Zowel de buitenkant als de binnenkant van een hygiënebak is volledig glad. Dit maakt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook worden de bakken gewoon beter schoon.

Meerdere soorten kunststof hygiënebakken

Bekijkt u gerust eens ons assortiment kunststof hygiënebakken. Wij bieden meerdere formaten en modellen aan. Ons grootste model heeft een inhoud van maar liefst 1400 liter. Er is ook een model met handige wieltjes. Daarnaast bevatten onze hygiëneboxen vaak een aftappunt. Zo kunt u vloeistoffen gemakkelijk laten ontsnappen.

Hygiëneboxen zijn door hun massieve en robuuste karakter vaak zwaar van gewicht. Dit zorgt ervoor dat u de box niet gauw per ongeluk zult omstoten. Door het zware karakter blijft de hygiënebak rotsvast op zijn plek staan. Dit is belangrijk, omdat u in veel gevallen datgene dat uit de bak op de grond valt zult moeten weggooien.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u hygiëneboxen die stapelbaar zijn of heeft u andere bijzondere wensen, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over de optimale bak voor uw situatie. Heeft u een specifieke kunststof hygiënebox op het oog en wilt u daarvoor een offerte ontvangen? Regel dit dan snel en gemakkelijk via onze website. Voor verdere vragen bieden wij de mogelijkheid tot persoonlijk contact.

Indien u bijzondere wensen heeft ten aanzien van kunststof hygiënebakken in een aangepast formaat of aangepaste vorm, dan horen wij dit graag van u. In overleg kunnen wij u als klant vaak tegemoet komen. Zoekt u naast hygiënebakken ook nog gewone kunststof bakken, bijvoorbeeld voor de opslag van verpakte producten? Bekijk dan eens de rest van ons assortiment.

Boxpall Benelux stelt hygiëne voorop

Als u meer wilt weten over hoe onze producten bijdragen aan hygiënisch werken, dan staan wij u graag te woord. Boxpall Benelux doet bij de samenstelling van onze hygiënebakken geen concessies aan een optimale hygiëne. Daardoor zijn deze boxen geschikt voor elke werkvloer waar hygiëne van groot belang is. Heeft u hier vragen over, dan lichten wij dit graag verder toe.