Offertemandje

Dubbelwandige kisten

Boxpall Benelux is gespecialiseerd in stevige, multifunctionele kunststof boxen, bakken en pallets. Deze robuuste maar relatief goedkope producten worden u aangeboden in veel verschillende soorten en maten. Ons uitgebreide assortiment biedt talloze mogelijkheden voor opslag, vervoer en overzichtelijk en hygiënisch werken.

Zoekt u maximale stevigheid, dan bieden dubbelwandige kisten wellicht de oplossing. Ook deze bevinden zich in ons assortiment. Wij bieden fruitkisten, nestbare en stapelbare kisten met dubbele wanden aan. Bent u benieuwd of een bepaald model kunststof kist dubbelwandig is of geleverd kan worden met dubbele wanden? Twijfel niet om het ons te vragen.

U kunt altijd informatie vragen over dubbelwandige kisten

Heeft u in ons assortiment een kist gevonden waarvan u zich afvraagt of deze dubbelwandig is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid om elk product uit ons assortiment toe te lichten. Ook kunnen wij u van advies voorzien over de noodzaak van dubbelwandige kisten in uw specifieke situatie. Het kan ook zijn dat een enkelvoudige kunststof kist voor u voldoende is.

Van elke kist die wij verkopen, kunnen wij de maximale belasting aangeven. Mocht u hier dus vragen over hebben, dan horen wij graag van u. Wij lichten de meerwaarde van al onze artikelen graag voor u toe. Zo kunt u hierna zelf beslissen of u dubbbelwandige kisten nodig heeft en welke dubbelwandige kist uw voorkeur geniet.

Dubbelwandige fruitkisten, stapelbare kisten en nestbare kisten

Onze dubbelwandige kisten zijn leverbaar in meerdere formaten en soorten. Zo heeft Boxpall Benelux bijvoorbeeld fruitkisten die dubbelwandig zijn. Zware levensmiddelen kunnen goed vervoerd en opgeslagen worden in een fruitkist met dubbele wanden. Daarnaast zijn er stapelbakken en nestbare kisten met dubbele wanden. Deze dubbele wanden van hard, onbuigzaam kunststof bieden maximale stevigheid.

Soms is het u misschien niet duidelijk of een bepaalde kist dubbelwandig is. In dat soort situaties kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een dubbelwandige kist met een aangepast formaat bestellen? In overleg is er veel mogelijk bij Boxpall Benelux. Zelfs als u uw kist of pallet niet op onze website ziet staan, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Bekijk ons veelzijdige assortiment

Het is een persoonlijke keuze of u voor enkel- of dubbelwandige kisten gaat. Het assortiment van Boxpall Benelux is hoe dan ook zeer uitgebreid. Onze pallets, boxen en kisten bieden u ongekende mogelijkheden voor transport en opslag en om schoon en overzichtelijk te werken. Onze kunststof producten worden daarom veelgebruikt in de industrie.

Ook als u in een sector werkt waarbij hygiëne van het grootste belang is, heeft Boxpall Benelux de juiste producten voor u. Onze hygiëneboxen zijn ideaal voor het werken met levensmiddelen of voedingsmiddelen. Ook in de farmaceutische industrie worden ze veel gebruikt. Ze zijn namelijk gemakkelijk en grondig te reinigen. Vuil krijgt hierdoor geen kans om zich op te hopen.

Bekijk ook onze aanbiedingen en beursinformatie

Het is verstandig om onze pagina’s Aanbiedingen en Beurzen in de gaten te houden. De pagina Aanbiedingen laat van tijd tot tijd aantrekkelijke kortingen zien. De pagina Beurzen geeft aan op welke vakbeurzen u met ons in gesprek kunt komen. Uiteraard kunt u ook daaromheen te allen tijde contact met ons opnemen. Boxpall Benelux is uw gedroomde partner voor dubbelwandige kisten!