Offertemandje

Dubbelwandige bakken

Zoekt u bakken voor transport, gebruik in de industrie, om onderdelen in op te slaan of voor andere zaken? Dan bevindt u zich op de juiste website. Boxpall Benelux is uw adres voor kunststof artikelen als bakken, kratten, pallets en palletboxen. U vindt hier gewone modellen in allerlei gangbare formaten, maar ook nestbare, stapelbare en vouwbare bakken, kratten en palletboxen.

Ook als u dubbelwandige bakken zoekt, heeft u de juiste website gevonden. Wij bieden u bakken met dubbele wanden in allerlei formaten. Dubbelwandige bakken zorgen voor meer stevigheid en helpen bij isolatie. Zoekt u daarom kunststof bakken met dubbele wand? Bekijk dan ons assortiment en maak uw keuze uit de verschillende modellen en maten.

Stapelbare en nestbare dubbelwandige bakken

Dubbelwandige bakken krijgen in sommige industrieën de voorkeur boven enkelwandige bakken. In veel gevallen hoeven kunststof bakken, kratten en palletboxen echter niet dubbelwandig te zijn. Als dit echter wel nodig is, heeft Boxpall Benelux ook op dit gebied een breed en veelzijdig aanbod voor u.

Wij hebben niet alleen gewone dubbelwandige bakken, maar kunnen ook stapelbare en nestbare kunststof bakken dubbelwandig leveren. Wilt u weten of een bepaalde bak dubbele wanden bevat of dubbelwandig geleverd kan worden, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid u meer te vertellen over de producten in ons assortiment.

Wij geven u graag advies over dubbelwandige bakken

Ons assortiment is niet alleen qua maten, maar ook qua soorten zeer uitgebreid. Wij bieden fruitkisten, palletboxen, vouwbare, nestbare en stapelbare bakken, geperforeerde en ongeperforeerde bakken, bakken met deksel, etc. Wellicht weet u niet precies wat de meest geschikte bak is op basis van uw specifieke wensen.

Neem dan gerust contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden van onze producten graag voor u toe. Wij kunnen u adviseren over de beste box, bak of krat voor uw situatie. Ook kunnen wij u vertellen of dubbelwandige bakken in uw sector noodzakelijk zijn. Het kan namelijk ook zijn dat enkelwandige bakken in uw situatie volstaan.

Bekijk de specificaties van elke bak

Bij elke kunststof bak in ons assortiment staan op de website diverse specificaties vermeld. Zo vindt u  er de literinhoud, de precieze afmeting en het maximale draagvermogen. Ook ziet u of een bepaalde bak vouwbaar, stapelbaar of nestbaar is, of er een deksel op zit en nog veel meer eigenschappen. Mocht u desondanks meer willen weten over een bepaalde bak, vraag het dan gerust aan ons.

Ook als u wilt weten of een bak dubbelwandig is, kunt u contact met ons opnemen. Heeft u een bepaalde bak op het oog, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u speciale wensen op het gebied van kunststof bakken, dan horen wij dit graag van u. Boxpall Benelux komt u als klant graag tegemoet. Waar mogelijk proberen wij bijzondere wensen te vervullen.

Bekijk ook onze kunststof pallets

Naast allerlei soorten kunststof bakken, kratten en palletboxen heeft Boxpall Benelux ook kunststof pallets in verschillende maten. Wij bieden zowel pallets voor eenmalig als permanent gebruik. Kies uit light, medium en heavy pallets en daarbinnen uit verschillende maten. Niet alleen voor kunststof bakken, maar ook voor pallets is Boxpall Benelux uw specialist.