Offertemandje

Kunststof hygiëneboxen

Vindt u het ook lastig om uw zaak schoon en hygiënisch te houden? Iedereen kent het wel, met de beste bedoelingen blijft het alsnog een uitdaging. Kunststof hygiëneboxen kunnen hiervoor de oplossing zijn. De kunststof hygiëneboxen zijn namelijk geheel gesloten en kunnen in vele verschillende inhoudsgroottes geleverd worden. Voor zowel een klein als een groot bedrijf heeft Boxpall Benelux B.V. dus kunststof hygiëneboxen. Zodat het stukken makkelijker wordt uw zaak schoon en hygiënisch te houden!

Wat zijn kunststof hygiëneboxen?

Bij Boxpall Benelux B.V. zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in kunststof bakken en kunststof pallets. Een speciale categorie daarbinnen is die van de kunststof hygiëneboxen. Kunststof hygiëneboxen zijn handig, wanneer u graag uw bedrijf schoon houdt. De kunststof hygiëneboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor ook voor uw bedrijf er altijd kunststof hygiëneboxen zijn die aansluiten bij uw wensen.

De kunststof hygiëneboxen zijn geheel gesloten, waardoor deze nooit zullen lekken en dus extra hygiënisch zijn. Doordat de kunststof hygiëneboxen op latten staan kunt u ook onder de kunststof hygiëneboxen makkelijk schoonmaken. De boxen zijn gemaakt van makkelijk schoon te maken materiaal waardoor uw kunststof hygiëneboxen altijd snel weer fris zijn. Zo bespaart u met uw kunststof hygiëneboxen tijd en kunt u snel verder met uw werk, maar houdt u toch uw zaak schoon.

De kunststof hygiëneboxen zijn gemaakt van polyethyleen. Polyethyleen is een kunststof dat enkele voordelen kent. Door gebruik te maken van polyethyleen zijn de kunststof hygiëneboxen sterk, daarnaast is deze stof goed bestand tegen chemicaliën en andere middelen die ander kunststof wellicht wel aantasten. Zo kunt u ook dit soort afval opslaan in de kunststof hygiëneboxen van Boxpall Benelux B.V.

Wat biedt Boxpall Benelux B.V. u?

Bij Boxpall Benelux B.V. vindt u een groot assortiment kunststof hygiëneboxen. De kunststof hygiëneboxen zijn altijd geheel gesloten en van hoogwaardig materiaal. Bij ons kunt u een keuze maken in de inhoud van de kunststof hygiëneboxen. De kunststof hygiëneboxen variëren tussen 200 liter en 1400 liter. De grootte van de kunststof hygiëneboxen is mede van belang voor het gewicht dat u hierin kwijt kan. Voor zowel kleine als grote kunststof hygiëneboxen bent u bij ons aan het goede adres.

Daarnaast biedt Boxpall Benelux B.V. ook kunststof hygiëneboxen op wielen. Met wieltjes kunt u deze makkelijk verplaatsen en ondervindt u geen hinder van de kunststof hygiëneboxen. Wanneer u de kunststof hygiëneboxen toch altijd op dezelfde plaats heeft staan is dit niet nodig en kunt u ook gaan voor kunststof hygiëneboxen op latten.

De meeste kunststof hygiëneboxen zijn blauw. Echter vindt u op onze website ook enkele witte en bruine kunststof hygiëneboxen. Wanneer u liever een andere kleur kunststof hygiëneboxen heeft, zodat deze minder opvallen, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden hierbinnen.

Vragen of offerte voor uw kunststof hygiëneboxen?

Heeft u nog vragen over onze kunststof hygiëneboxen of wilt u een offerte opvragen voor de kunststof hygiëneboxen die u wellicht wilt aanschaffen? Dan kunt u natuurlijk bellen met +31 (0) 570 – 601840 of mailen naar info@boxpall.nl. Wij helpen u graag met het vinden van de ideale kunststof hygiëneboxen voor uw bedrijf.