Offertemandje

Kunststof bakken

Kunststof bakken zijn te gebruiken voor heel veel verschillende doeleindes. Kunt u de kunststof bakken bijvoorbeeld goed gebruiken voor het opslaan van uw producten of juist voor het uitstallen van producten in uw winkel? Bij Boxpall Benelux B.V. vindt u een grote hoeveelheid kunststof bakken, die variëren in formaat, vormgeving en stijl. Zo vindt u bij Boxpall Benelux B.V. altijd wel kunststof bakken die precies aan uw wensen voldoen.

Kunststof bakken bij Boxpall Benelux B.V.

Bij Boxpall Benelux B.V. vindt u vele verschillende soorten kunststof bakken. Wilt u bijvoorbeeld klapkratten of stapel-/nestbare kunststof bakken? Bij ons vindt u het allemaal. Zo heeft u veel keuze, maar profiteert u altijd van de kwaliteit die wij garanderen.

De kunststof bakken van Boxpall Benelux B.V. zijn bijna allemaal gemaakt van HDPE. HDPE staat voor High-density polyethylene. Het materiaal waar de kunststof bakken van gemaakt zijn is een stevig soort kunststof en dit materiaal is waterafstotend. De kunststof bakken zijn daardoor hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarbij gaat het materiaal lang mee, waardoor de kunststof bakken lange tijd gebruikt kunnen worden. HDPE is goed recyclebaar en daardoor is dit materiaal naast goed voor uzelf ook nog onschadelijk voor het milieu!

HDPE is geschikt om vele soorten producten in te bewaren. De kunststof bakken zijn geschikt voor het bewaren van voedingsmiddelen, maar ook andere producten kunt u goed bewaren in de kunststof bakken. Door de verschillende uitvoeringen zijn er voor elk product en voor elke hoeveelheid kunststof bakken te vinden bij Boxpall Benelux B.V.

Waar kunt u tussen kiezen?

Door het grote assortiment aan kunststof bakken kan de keuze soms lastig zijn. Zo kunt u kiezen voor verschillende formaten kunststof bakken, verschillende kleuren kunststof bakken of kunststof bakken die bijvoorbeeld inklapbaar of juist stapelbaar zijn. Afhankelijk van uw wensen stelt u de ideale kunststof bakken voor uw gebruik samen. Dit kunt u doen door naar verschillende aspecten te kijken.

Kijk bijvoorbeeld eerst naar de producten die u op wilt slaan, zijn deze kwetsbaar waardoor kleine kunststof bakken wellicht handiger zijn of heeft u juist baat bij grote kunststof bakken waar veel in één keer kan worden opgeslagen. Denk ook aan bijvoorbeeld geperforeerde kunststof bakken of juist kunststof bakken waar geen vuil bij kan komen. Afhankelijk van uw product kunt u al enkele keuzes maken, zodat de kunststof bakken goed aansluiten bij het materiaal dat u erin wilt opslaan.

Ook betreft de stijl is er veel mogelijk. Houdt u van gekleurde kunststof bakken die opvallen of juist van grijze kunststof bakken, zodat de kunststof bakken zo min mogelijk opvallen. De stijl is wellicht niet het belangrijkste aspect aan de kunststof bakken, maar kan toch erg nuttig zijn om structuur aan te brengen in uw producten. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende kleuren kunstsof bakken gebruiken om aan te geven welk type materiaal erin opgeslagen wordt.

Hulp nodig bij het kiezen?

Vindt u het lastig om de beste kunststof bakken te kiezen voor uw bedrijf? Of heeft u nog vragen over de kunststof bakken van Boxpall Benelux B.V.? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale kunststof bakken of andere kunststof producten. U kunt ons bereiken via +31 (0) 570 – 601840 of info@boxpall.nl.