Offertemandje

Dubbelwandige boxen

Boxpall Benelux is uw specialist voor een groot aanbod aan kunststof bakken, kisten, boxen en pallets. Deze kunststof artikelen worden in de industrie breed ingezet voor transport en opslag en bieden de mogelijkheid om overzichtelijk, prettig en hygiënisch te werken. Ons assortiment is gerust zeer breed te noemen en kent een diversiteit aan toepassingen.

Zo bieden wij een groot aantal kisten en bakken in meerdere maten, bijvoorbeeld fruitkisten, euronorm bakken, klapkratten en stapelbare of nestbare bakken. Daarnaast hebben wij allerlei kunststof pallets opgenomen in ons aanbod. Ons assortiment bevat ook palletboxen waaronder dubbelwandige boxen. Deze dubbelwandige palletboxen bieden maximale stevigheid.

Dubbelwandige boxen, o.a. fruitkisten, stapelbare kisten, nestbare kisten

De dubbelwandige palletboxen van Boxpall Benelux zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Zo bieden wij bijvoorbeeld dubbelwandige fruitkisten. Ook hebben wij een geheel gesloten box die zowel enkelwandig als dubbelwandig leverbaar is. Wij bieden stapelbare en nestbare dubbelwandige boxen in meerdere formaten.

Is het u niet geheel duidelijk of een bepaalde kunststof box dubbelwandig leverbaar is? Mocht het niet op onze website staan, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid specifieke elementen van onze producten nader toe te lichten. Tevens kunnen wij u een vrijblijvende offerte op maat bieden. Deze offerte verplicht u verder tot niets.

Advies over dubbelwandige boxen?

Bij Boxpall Benelux bent u verzekerd van relatief goedkope boxen, die desondanks van uitstekende kwaliteit zijn. Door de dubbele wand is het gemiddelde prijsniveau van dubbelwandige boxen wat hoger dan bij enkelwandige boxen. Weet u niet zeker of dubbelwandige kunststof boxen in uw geval noodzakelijk zijn? Wij voorzien u graag van advies over wat voor u de beste keuze is.

U kunt contact met ons opnemen om te vragen welke boxen voor uw situatie het meest geschikt zijn. Zijn dat de dubbelwandige boxen, dan heeft u de keuze uit diverse modellen. Het kan echter ook zijn dat enkelwandige boxen in uw geval genoeg zijn. Als u niet precies weet wat de juiste keuze is, dan helpen wij u graag om daarachter te komen.

Werken met voedingsmiddelen of farmaceutische middelen?

Als u met voedingsmiddelen of levensmiddelen werkt, dan worden er wellicht andere eisen gesteld aan uw boxen. Boxpall Benelux heeft dubbelwandige boxen in haar aanbod die voor voedingsmiddelen geschikt zijn. Wij hebben daarnaast, als hygiëne echt van groot belang is, ook hygiëneboxen in ons aanbod opgenomen.

Hygiëneboxen bevatten afgeronde hoeken en geen kieren of naden, hierdoor zijn ze uitermate eenvoudig en grondig te reinigen. Ook bevatten ze vaak een aftappunt voor vloeistoffen. Hygiëneboxen zijn door deze eigenschappen optimaal geschikt voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Neemt u gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen of heeft u bijzondere wensen op het gebied van dubbelwandige boxen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zullen ons best doen om bijzondere wensen te vervullen. Boxpall Benelux is uw ideale partner voor dubbelwandige boxen en al uw andere opslag- en transportbehoeften.